ERZURUM / PALANDÖKEN - AHMET HAMDİ TANPINAR İMAM HATİP ORTAOKULU

AHMET HAMDİ TANPINAR İMAM HATİP ORTAOKULU

Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Yıldızkent Palandöken / Erzurum
Vizyon
OKULUMUZDA ÖĞRENME TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLSİN. İSTİYORUZ Kİ... OKULUMUZDA HER VELİ ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİNİ BİLSİN. İSTİYORUZ Kİ... OKULUMUZDA HEM ÖĞRETMENLER HEM DE ÖĞRENCİLER BİRBİRLERİNİN ÖĞRENMESİNE VE BİRBİRLERİNİN GELİŞMESİNE YARDIMCI OLMANIN ÖNEMİNE İNANSIN. İSTİYORUZ Kİ... OKULUMUZDA ÇALIŞANLAR, GEREKENLERİ YAPARKEN KENDİLERİNDEN EMİN OLSUN. İSTİYORUZ Kİ.. OKULUMUZDA HERKES, HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞSIN.
Misyon
AHMET HAMDİ TANPINAR İMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tekli
Doğal Gaz - Kalorifer
İngilizce Arapça
Ulaşım
İlçe Merkezinde Okulumuz ilçe merkezinde bulunduğundan şehir içi halk otobüsleri ve minübüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Şehir Merkezi.
İlçe merkezinde